Moving Company Amsterdam

Need to move? Call +31 642 833 594

Verhuisbedrijf Amsterdam

Steile, smalle trappenhuizen, zoals te bewonderen zijn in veel Amsterdamse  gebouwen, kunnen een verhuizing erg lastig maken. In sommige gevallen past zelfs  de kleinste eettafel niet door de trappenhal. De enige optie die dan overblijft is om de  inboedel te verhuizen door middel van een Verhuislift. Wij kunnen u helpen bij het  inpakken en uitpakken van uw inboedel met onze Inpakservice, en wij verstrekken  ook Verhuisdozen (rekening houdend met aanvullende kosten). Voor Kleine  Verhuizingen (bijvoorbeeld 20 verhuisdozen, 2 koffers en 3 tassen) raden we aan  om 1 Verhuizer & Verhuisbus te boeken. Bij verhuizingen met meer dan 20 verhuisdozen, koffers, en zware  meubels/huisraad, zoals banken of wasmachines, raden wij 2 Verhuizers &  Verhuisbus of Vrachtauto aan. 

De Verhuisbus en Vrachtauto zijn voorzien van Verhuisdekens, een Trolley en  Gereedschap voor het monteren en demonteren van uw meubels. De verhuizers  van We Move It zijn professionals en sterke mannen die houden van hun vak. Ze  doen hun werk vol positiviteit en hebben respect voor uw eigendommen. Als u  geïnteresseerd bent in een van onze services – Verhuisservice,  Schoonmaakservice of Klusservice, aarzel dan niet om ons te contacteren via  Whatsapp, e-mail, of geef ons gewoon een belletje! 

Let op: het einde van de maand is de drukste periode om te Verhuizen, dus wees op  tijd met het boeken van de verhuisservice. Wij hopen u van dienst te mogen zijn bij  uw verhuizing! 

Wij bieden

  • Van + driver €85p/h/h (12m3)
  • Van + mover € 95p/h (12m3)
  • Van + 2 movers € 120p/h (12m3)
  • Van + 3 movers €190p/h (12m3)
  • Truck + 2 movers €190p/h (20m3-26m3. Minimum 3h booking.